Cercar en aquest blog

Compte enrere

11 d’abr. 2018

CDRs

The following is a transcript of a recorded text which has circulated widely in social networks. My impression (despite news reports to the contrary[1]) is that it was made at the very beginning of November, just after the Coup d'Estat ordered by the Madrid government.[2]

*****To read the transcript, click below on "Més informació" *****


The speech was sufficient for the speaker to be considered by Spanish police to be the "ideologue" of the CDRs (the Republic Defence Committees), and arrested and taken to Madrid, over 600 km away, on charges of "rebellion" and "terrorism". Literally.  Unbelievable.


Font / Source: http://www.europapress.es/nacional/noticia-guardia-civil-relaciona-detenida-barcelona-audio-planes-cdrsi-paramos-puerto-seria-brutal-20180410145928.html

"Aviam us ho explico. La vaga general indefinida no comença encara perquè és una vaga tenen que ser per motius socials o per motius laborals, i perquè pugui ser efectiva un sindicat la té que generar ell i fer-la fer efectiva demanar el permís i tot això, i requereix una setmana. Aleshores els CDRs estem parlant amb Intersindical, CNT i la CGT.  Els sindicats, per poder fer una vaga indefinida, posen diferents condicions. Té que haver-hi una pujada de moviments al carrer, té que tenir un context laboral, que amb el tema de com està afectant el 155 ho poden fer, i tenen que haver-hi uns motius. I a banda els molt cabrons demanen que la gent s'afiliï a sindicats, que ho tindrien que fer des dels CDR. Aleshores, demà hi haurà uns talls que ara us explico, dimarts hi haurà com una espècie de sabotatges, i aquí esperaria una mica fins tenir notícies del què passa amb el Puigdemont, i fins que treguin la convocatòria els sindicats. Aleshores quan els sindicats facin la convocatòria, que calculem que serà a finals de setmana, o a començaments de la que ve, sí que seria ja la vaga indefinida. Seria una API, una aturada de país indefinida.

Aleshores, demà. Demà hi ha previst dos talls a Ponent, em sembla que m'han dit algo de Fraga l'A22 o l'A2 no conec la carretera. Després la Nord-oriental faran La Jonquera però ells van a la seva puta bola; dos talls a Pirineus; i tres a Terres de l'Ebre. Baix Llobregat baixen a Terres de l'Ebre. I després hi haurà comarcals que facin la seva com suposo que Catalunya Centre que porta el "Rusty".

Aleshores la consigna és entre avui i demà fer bullir l'olla perquè hi hagi molt moviment al carrer per fer justificar després la vaga general. Després també a Barcelona, al Barcelonès, es quedaran varios CDRs, i es faran accions que seran una miqueta més heavies repartides per la ciutat i unes altres que seran més festives, per la gent gran, colla ANC, amb els nens, i la intenció és que hi hagi distracció policial, que tinguem a tots els mossos i la policia nacional repartits per tota Catalunya, i que no puguin.

Aleshores, els talls d'autopista, està tot preparat. No seran com les altres, es faran amb material. Per exemple, es ficaran, em sembla que han dit a Pirineus, que ficaran oli a l'autopista, a sobre de l'oli bales de palla, i prendran froc, foc perdoneu. Però això només quan arribi la policia, perquè la gent pugui marxar. Arribarà la policia, la gent haurà marxat, però tornaran a fer el tall en un altre punt. I així es farà tot el dia. Això només serà demà. Després, dimarts -que jo no ho acabo de veure clar i no sé si ho tenen ben organitzat, perquè encara ho estan mirant- és més en plan sabotaje. Volen sabotejar -espera que ho tinc per aquí- les vies del tren, però em sembla que mercaderies, i algo de la fibra òptica havia escoltat -que ho tinc per aquí-: "les connexions ferroviàries", putejar el tema mercaderies, i poca cosa més, però és en plan sense violència, sense que ens agafin, i tot això.  I això ja estaria. Però us dic, que no us flipeu, perquè no és per a tant. És lo de demà i demà passat. Lo gros té que ser quan ja la Intersindical publiqui el tema de la vaga indefinida, sempre i quan complim els requisits.

Aleshores, tema vaga indefinida. Això és lo que us volia explicar i potser aquí sí que podeu col·laborar, donant més informació i després participant en la vaga indefinida. Què passa? Que la vaga indefinida no tornarem a fer el mateix, és a dir tallar fronteres i tot això. Que sí, que està molt bé; i ara estan debatint si només tallar la part d'Espanya, i deixar la part d'Europa oberta, o com ho volen fer. Què passa? Que molts deien de ficar-nos a l'aeroport, però la meitat no es volen ficar a l'aeroport perquè això és molt fotut. A l'aeroport et poden esperar la guàrdia civil. I estàvem pensant -això ho proposarem des de Viladecans i des del Baix Llobregat, perquè a Nacional si tu et no mulles la proposta no es fa, ho tindríem que fer entre uns quants-  i estem pensant en Mercabarna i el Port. Amb el Port amb l'Oriol i més gent ho està allà; que si podem aturar el Port, seria brutal, perquè deixar sense avituallament les Illes Balears, els xinos es cabrejarien, també hi ha moltes mercaderies que, per exemple la Seat, que porten els cotxes amb vaixells, i tot lo que és l'entrada de mercaderies de la península i del punt d'Europa.

D'aquí em sembla que algú tenia algun contacte de policia portuària, ens pot indicar alguna cosa o algú que coneixeu bé del port, i després parlaven també de Mercabarna, i aquí fotem a tothom. Aleshores, això per a la propera setmana, però ho tenim que treballar, i tenim que portar-ho a Nacional perquè ho aprovi. I es faria tot conjunt però indefinidament. Això quan ho publicitin.

[1] e.g. https://www.elperiodico.cat/ca/politica/20180410/audio-detinguda-cdr-parar-port-mercabarna-vaga-indefinida-6746938

[2] e.g. http://elmon.cat/politica/primera-convocatoria-vaga-pel-8-novembre


Vegeu també
http://www.ccma.cat/324/linforme-de-la-guardia-civil-sobre-els-cdr-que-llarena-ha-demanat-pel-cas-de-rebellio/noticia/2848134/

https://cronicaglobal.elespanol.com/politica/guardia-civil-senala-cdr-informes_121451_102.html




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada