Cercar en aquest blog

Compte enrere

5 de gen. 2019

Andrej Hunko MP (Die Linke) visits Els Lledoners prison.

This is a press release by ANC Hamburg on the visit of Andrej Hunko MP (Die Linke,) to Els Lledoners prison.
Click here if need be to read the whole post

Source:
https://twitter.com/Prof_TGSchulze/status/1080985343598444549

Nota de premsa de l'ANC-Hamburg

Pocs dies abans que el judici contra els imputats pel procés, Andrej Hunko, Die Linke, diputat al Parlament Alemany, membre de l'Assemblea Parlamentària del Consell d'Europa i portaveu de política europea del partit Die Linke (L'Esquerra) al parlament alemany, visitarà el proper dia 9 de gener a partir de les 17 hores Jordi Sànchez, Jordi Cuixart, Raül Romeva i Oriol Junqueras a la presó de Lledoners. Després es trobarà amb membres del Parlament de la Generalitat de Catalunya i amb l'Alfred Bosch (ERC), Conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència.

El diputat al parlament alemany visita els presos polítics dins del marc d'un programa de visites iniciat per l'ANC-Hamburg amb la col·laboració de l'ANC-Nacional amb la finalitat de sensibilitzar polítics europeus sobre la violació dels drets humans i civils per part de la justícia espanyola que estan patint ara per ara els presos polítics catalans i que afecta també a periodistes, alcaldes i artistes entre altres.

L'Andrej Hunko ha estat molt actiu qüestionant el govern alemany per no investigar la presumpta presència d'un xip-localitzador al cotxe del MHP Carles Puigdemont el dia de la seva detenció a Alemanya i trobant-se amb el President Torra i la diputada Aurora Madaula a Berlín. Després de nombrosos polítics d'arreu d'Europa, Andrej Hunko és el primer diputat alemany que visita els presos polítics.

Tota la situació actual i la recent vaga de fam de quatre dels nou presos durant 20 dies en protesta per la inactivitat del Tribunal Constitucional recorden més aviat les condicions d'un estat totalitari que les d'un estat membre de la UE on els habitants d'Escòcia i Nova Caledònia van tenir el dret de decidir sobre seu futur i la seva independència d'una manera ordenada i democràtica amb un referèndum. Aquest mateix desig al dret d'autodeterminació se'ls nega als catalans i és castigat per part de l'Estat Espanyol amb mesures que considerem draconianes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada