Cercar en aquest blog

Compte enrere

4 de des. 2019

Dwaik: Missatge de Solidaritat, Amor i Justícia amb el Poble Català" (NOV 2019)

Rebut per Telegram, 4 de desembre de 2019
Click here if need be to read the whole post [English translation soon]




Missatge de Solidaritat, Amor i Justícia amb el Poble Català.

Sóc en Badee Dwaik, un activista originari de la ciutat d'Hebron, Palestina. Sóc el fundador de l'associació "Human Rights Defenders" a Palestina així com del projecte "Capture Occupation Camera" conjuntament amb el meu company i activista Imad Abu Shamsya. 

Com a activistes palestins, votem enviar un missatge de solidaritat amb el poble català. 

Creiem que aquest món ha estat controlat per l'imperialisme i el capitalisme, convertint l'ésser humà en una mera màquina que només pensa en la rutina diària sense preocupar-se pels demés. 

Palestina necessita la col·laboració internacional per tal d'aconseguir la seva alliberació, per tant, necessitem crear una xarxa d'unió i cooperació per a lluitar contra les injustícies que existeixen arreu del món. Molta gent pateix injustícies degut a l'imperialisme i al colonialisme imposats pel sistema, així doncs, necessitem una lluita global que s'aixequi en contra d'aquest sistema; creiem en aquesta lluita, una lluita que uneixi a tots els pobles oprimits del món. 

Lluitem per a recuperar els drets perduts, i és per això que ens solidaritzem amb el poble català que lluita per a defensar els seus drets tant polítics com humans. 

Vaig tenir l'honor de visitar aquest país fa 8 anys, tenint la sort de veure el gran moviment solidari i de suport que s'ha creat al voltant de la causa palestina.

Nosaltres, activistes palestins, esperem tornar a visitar Catalunya per a parlar sobre la nostra lluita a Hebron, una ciutat convertida en un museu de l'Apartheid degut a les polítiques d'ocupació israelianes. 

El poble de Catalunya ha demostrat ser un poble honorable amb una cultura que mereix ser lliure de qualsevol Injustícia, aconseguint algun dia el seu propi estat; un estat lliure al que nosaltres donem suport, a la vegada que defensem els drets de tots aquells pobles oprimits arreu del món. Esperem de tot cor que el seu suport cap a Palestina així com la seva pròpia lluita continu igual que el nostre
suport cap al poble català no s'aturarà. Votem seguir desenvolupant la nostra relació amb tots els moviments d'alliberació catalans, treballant per tal d'unificar les nostres lluites.

Desitgem tenir l'oportunitat de viatjar a Catalunya i així treballar conjuntament per a una estratègia d'acció comuna.

Tot el nostre amor a Catalunya i al poble català.

'Human Rights Defenders'



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada