Cercar en aquest blog

Compte enrere

9 de set. 2019

Bloc Públic Independentista

This is the Communiqué issued by a new pro-independence group, BLOC PÚBLIC INDEPENDENTISTA.
Click here if need be, to view the rest of the post.





El Bloc Públic Independentista neix com una confluència de diverses organitzacions de servidors i servidores públics i d'altres agrupacions civils que davant del context polític actual, de paràlisi i de reculada cap a l’autonomisme, votem unir esforços per col·laborar en el compliment del mandat del referèndum d'autodeterminació del Primer d'Octubre.

El Bloc aglutina persones al servei de diverses administracions i del Poble, de l’àmbit tècnic i de serveis, dels diversos COSSOS de policia, d'emergències, sanitaris, del camp de la docència, de les universitats, de COSSOS de protecció del medi ambient i del territori, d'altres treballadors i treballadores que donen servei a la ciutadania, així com de diverses agrupacions civils. L'objectiu troncal de Bloc Públic és organitzar un front institucional per tal d'avançar en la implementació de la declaració d'independència, empenyent el govern de la Generalitat de Catalunya, el Parlament de Catalunya, els partits que han liderat el procés, les associacions sobiranistes i els sindicats independentistes. Així mateix, el Bloc també es fixa com a objectiu proposar i dur a terme les accions contra l'estat opressor que siguin necessàries.

Considerem que l'única via per aconseguir la supervivència de la nació catalana és disposar d'un Estat propi com més aviat millor i, per aquest motiu, defensem, com a part del full de ruta per culminar el que vam materialitzar la tardor de l'any 2017, l'aixecament de la suspensió de la declaració d'independència.

Defensem la desobediència institucional sostinguda com a mecanisme per continuar el pols amb l'Estat Espanyol, paral·lelament a les accions de desobediència civil que el poble organitzat ha de dur a terme.

Des del màxim respecte I reconeixement al compromís i al patiment dels presos i de les preses polítics, de les persones exiliades I de les seves famílies, volem tornar a focalitzar-nos en construir un estat propi i centrar tots els esforços, com a punt de partida de l'alliberament dels Països Catalans, a teixir una xarxa ciutadana que des de baix sigui capaç d'autoorganitzar-se, més enllà dels partits i de les associacions, per a que el conflicte creat pel Regne d'Espanya en violar els drets del poble català sigui visible arreu i desestabilitzi l'estat forçant-lo a respectar-nos. 

Ens posem a disposició del Consell per la República i dels governs de les diferents administracions Públiques catalanes per elaborar I implementar una estratègia real de trencament amb l'Estat Espanyol. 

Oferim el nostre coneixement dels serveis públics del país. la nostra determinació i la nostra voluntat de construir una veritable República Catalana Independent.    Per tot això, la nostra vocació és la de treballar amb determinació per I'alliberament nacional i sumar el màxim de suports, sense excloure, si existeix voluntat, els partits politics independentistes i les entitats civils sobiranistes de Catalunya.

LA UNITAT D'ACCIÓ ÉS L'ÚNIC CAMÍ QUE ENS PORTARÀ A LA INDEPENDÈNCIA!

Paisos Catalans, 1 de setembre de 2019

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada