Cercar en aquest blog

Compte enrere

18 de des. 2018

A scathing criticism by Jaume Sastre of the Catalan Government

A scathing criticism by Jaume Sastre of the Government that did not have the guts to declare independence as soon as the fabulous official results of the self-determination referendum were announced. English translation by M.S.
Click here if need be.
https://twitter.com/vagadefam/status/1074612033520328704?s=19

Ens han fet perdre un any i dos mesos. Han permès el rearmament ideològic i organitzatiu dels borbònics. Han dividit l'independentisme i tot per culpa dels interessos de partit, pels seus titibejos i dubtes existencials. Han confòs i decebut el moviment independentista.

Han regalat un temps vital a Felipe VI per enviar a Catalunya un exèrcit de provocadors i d'infiltrats encaputxats però també per omplir de borbònics les tertúlies de TV3 i Catalunya Ràdio. S'han passat mesos fent la puta i la Ramoneta al Parlament i han incomplit les promeses.

Han donat temps perquè els borbònics puguin forçar a l'exili moltes empreses i també perquè pegassin el cop d'estat del 155. Tenim a les portes un nou Decret de Nova Planta i, aïllats dins les presons, ens diuen que encara no toca i que hem d'esperar el judici i la sentència.

Continuen essent, com va dir J. Assange, una colla d'innocents il·lusos irresponsables que quan  decideixen actuar ja no hi serem a temps i no tindrem com a país cap ressort de poder a les mans: ni els mossos, ni TV3, ni el parlament, ni el govern, ni les competències, ni la xarxa sanitària, ni les escoles, ni els bombers, ni els guardes forestals, ni les policies locals, ni els ajuntaments...

NOMÉS HI SOM LA GENT, la puta base organitzada. O divendres feim el que no es va fer la primera setmana d'octubre de 2017, consolidar la República d'una manera pacífica i no-violenta o els borbònics ens faran retornar a 1715 o al 1939.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada