Cercar en aquest blog

Compte enrere

19 de jul. 2016

"Catalanofòbia a la comissaria de la policia a Vic: ‘Estàs obligada a parlar en espanyol!’

"Catalanofòbia a la comissaria de la policia a Vic: ‘Estàs obligada a parlar en espanyol!’

"Montserrat Puig Cotado denuncia a VilaWeb el mal tracte rebut a la comissaria de la policia espanyola quan ha anat a renovar-se el passaport"

"LO 4/2015
Artículo 37. Infracciones leves.
Son infracciones leves...
4. Las faltas de respeto y consideración cuyo destinatario sea un miembro de las Fuerzas y Cuerpos de Seguridad en el ejercicio de sus funciones de protección de la seguridad, cuando estas conductas no sean constitutivas de infracción penal."

Resulta, doncs, que si et negues a obeir un policia quan es nega a reconèixer un dret fonamental recollit a l'article 3.2 de la CE, perquè li surt dels pebrots, et poden denunciar? Oi més quan aquell policia no està "protegint la seguretat" sinó atenent el públic que sol·licita un simple passaport! A quants ciutadans obliga aquest funcionari, cada dia, a renunciar als seus drets?
Oi més quan la llei empara el ciutadà en l'ús de totes les llengües, allà on són oficials. Si no, que vol dir "oficial"?
Tal com s'explica a l'article, això és un nou exemple de pura vexació, humiliació, xuleria, abús de poder. Un motiu més per considerar-nos separats.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada